Premii in valoare de 6500 de euro!

DCIM100MEDIAIata ca am ajuns la edita II a Festivalului de fotografie si film “Alba Sub lumini de Oscar”

Cursurile teoretice si practice vor fi tot gratuite si se vor tine in perioada 25-30 mai. La modulul de fotografie, programul de cursuri teoretice si practice cuprinde : fotografia de arhitectura cu Marek Czarnecki (castigator al numeroase premii printre care de 5 ori echivalentul Oscar-ului in fotografie), fotografia de peisaj cu Mihai Moiceanu, fotografia low light cu Nicolae Cosniceru , fotografia documentara cu Catalin Savulescu si lumina in fotografie cu Catalin Rudolf.

La modulul de film se vor face cursuri teoretice si practice despre productia filmului documentar, regie, iluminare, editare si sunet. Lectorii prezenti vor fi Thomas Diseth ( DoP Norvegia, castigator al premiului Emmy pentru documentar), Roxana Ardelean, Iulian Ionita, Catalin Rudolf.

In programul de 6 zile este cuprinsa si o excursie la castelul Jidvei de 1 zi.
Cursurile teretice se vor desfasura la PUB 13, un restaurant medieval incredibil . Expozitiile de fotografie vor avea loc intr-un spatiu situat chiar langa Poarta a-III-a a cetatii Alba Carolina, locul unde are loc schimbul garzii cetatii.
Vor avea loc expozitii de fotografie si pictura.
In fiecare seara vor fi proiectii de fotografie si filme documentare pe esplanada din spatele portii a-III-a.

In ultima zi a festivalului se va organiza un vernisaj al castigatorilor acestei editii a festivalului si se vor acorda premiile.

FOTOGRAFIE
Premiul I 2000 euro, premiul II, 1500 euro, premiul III 1000 euro

FILM
Premiul I 2000 euro

 

Angajații si colaboratorii companiilor/organizatiilor implicate in desfasurarea festivalului Alba Sub Lumini de Oscar precum si soții/soțiile, rudele și afinii de gradul I până la gradul III ale acestora precum si partenerii implicati in desfasurarea concursului nu pot participa la acest concurs.