Alba Sub Lumini de Oscar – ziua 4

Am început ziua cu seminarul lui Marek Czarnecki despre fotografia HDR și despre fotografia panoramică. Marek a oferit foarte multe tips&tricks pornind de la încadrare și până la post procesare ș itipărire.

La cursul de fotografie de stradă am aflat de la Corneliu Sarion și de laDragos Dumitrescu  cum să urmărim emoțiile pe stradă, cum să punem oamenii în contextul orașului și cum să jonglăm cu ludicul în fotografie.

După intense căutări prin cetate și prin oraș, participanții s-au întors pentru discuțiile pe fotografia de produs. Alături de CătălinSăvulescu și CristianFugă (PR/Marketing Manager Jidvei) am văzut și analizat fiecare fotografie de produs realizată în podgorie și în castel. Fotografiile au for trimise domnului Claudiu Necșulescu, președintele companiei Jidvei, pentru a alege câștigătorii. Premiul pentru locul întâi este un weekend în castelul Jidvei, la culesul viilor pentru câștigător alături de un prieten/cuplu. Pentru locul doi premiul constă într-un weekend în castel pentru câștigător.

După ce am aflat câștigătorul minunatului premiu oferit de Jidvei au urmat discuțiile pe fotografia de arhitectură cu Marek Czarnecki. Cu calm, răbdare și, mai ales, cu un ochi format, Marek a discutat cu participanții pe fiecare fotografie în parte, oferind foarte multe sfaturi și aprecieri.

Câștigătorii zilei au fost:

Fotografie Produs
Locul I CătălinEmerich
Locul II Daniela Gugoasă

Fotografie de arhitectură:
Locul I OberanOvidiu
Locul II PanteaIoan
Locul III MușetescuȘtefan
Mențiuni: Cătălin Emerich, Ema Mihalachi, Nicolae Boca, Ovidiu David, Lucian Macaveiu